Frenchly by Khilna

Les Couleurs

15 questions • Difficulty: easy • Hint: Write the French word for the color

Questions & Answers

Q1. The French word for ‘red’ is _____.

Answer: rouge

Q2. The French word for ‘blue’ is _____.

Answer: bleu

Q3. The French word for ‘green’ is _____.

Answer: vert

Q4. The French word for ‘yellow’ is _____.

Answer: jaune

Q5. The French word for ‘white’ is _____.

Answer: blanc

Q6. The French word for ‘black’ is _____.

Answer: noir

Q7. The French word for ‘pink’ is _____.

Answer: rose

Q8. The French word for ‘orange’ is _____.

Answer: orange

Q9. The French word for ‘purple’ is _____.

Answer: violet

Q10. The French word for ‘brown’ is _____.

Answer: marron

Q11. The French word for ‘grey’ is _____.

Answer: gris

Q12. The French word for ‘gold’ is _____.

Answer: doré

Q13. The French word for ‘silver’ is _____.

Answer: argenté

Q14. The French word for ‘light blue’ is _____.

Answer: bleu clair

Q15. The French word for ‘dark green’ is _____.

Answer: vert foncé

Loading interactive experience…