Frenchly by Khilna

La Famille

15 questions • Difficulty: easy • Hint: Write the French word for the family member (with the article)

Questions & Answers

Q1. My mother in French is _____.

Answer: ma mère

Q2. My father in French is _____.

Answer: mon père

Q3. My sister in French is _____.

Answer: ma sœur

Q4. My brother in French is _____.

Answer: mon frère

Q5. My grandmother in French is _____.

Answer: ma grand-mère

Q6. My grandfather in French is _____.

Answer: mon grand-père

Q7. My uncle in French is _____.

Answer: mon oncle

Q8. My aunt in French is _____.

Answer: ma tante

Q9. My cousin (male) in French is _____.

Answer: mon cousin

Q10. My cousin (female) in French is _____.

Answer: ma cousine

Q11. My son in French is _____.

Answer: mon fils

Q12. My daughter in French is _____.

Answer: ma fille

Q13. My husband in French is _____.

Answer: mon mari

Q14. My wife in French is _____.

Answer: ma femme

Q15. My nephew in French is _____.

Answer: mon neveu

Loading interactive experience…