Frenchly by Khilna

Les Animaux

15 questions • Difficulty: easy

Questions & Answers

Q1. What is ‘the cat’ in French?
  • le chat
  • le chien
  • le cheval
  • le cochon

Answer: le chat

Q2. What is ‘the dog’ in French?
  • le lapin
  • le chien
  • le poisson
  • le mouton

Answer: le chien

Q3. What is ‘the bird’ in French?
  • le poisson
  • le serpent
  • l’oiseau
  • le canard

Answer: l’oiseau

Q4. What is ‘the horse’ in French?
  • le cheval
  • la vache
  • le mouton
  • le cochon

Answer: le cheval

Q5. What is ‘the fish’ in French?
  • le poisson
  • la tortue
  • le crabe
  • la grenouille

Answer: le poisson

Q6. What is ‘the rabbit’ in French?
  • le rat
  • le lapin
  • le hamster
  • le renard

Answer: le lapin

Q7. What is ‘the cow’ in French?
  • le cheval
  • le mouton
  • la vache
  • la chèvre

Answer: la vache

Q8. What is ‘the pig’ in French?
  • le cochon
  • le canard
  • le mouton
  • le coq

Answer: le cochon

Q9. What is ‘the sheep’ in French?
  • la chèvre
  • le mouton
  • le bœuf
  • le cochon

Answer: le mouton

Q10. What is ‘the duck’ in French?
  • le canard
  • le coq
  • la poule
  • l’oie

Answer: le canard

Q11. What is ‘the butterfly’ in French?
  • la mouche
  • l’abeille
  • le papillon
  • la coccinelle

Answer: le papillon

Q12. What is ‘the snake’ in French?
  • le lézard
  • le serpent
  • le crocodile
  • la tortue

Answer: le serpent

Q13. What is ‘the monkey’ in French?
  • le lion
  • le tigre
  • le singe
  • l’éléphant

Answer: le singe

Q14. What is ‘the frog’ in French?
  • le crapaud
  • la grenouille
  • le lézard
  • la tortue

Answer: la grenouille

Q15. What is ‘the wolf’ in French?
  • le renard
  • l’ours
  • le loup
  • le cerf

Answer: le loup

Loading interactive experience…