Frenchly by Khilna

La Nourriture

15 questions • Difficulty: easy

Questions & Answers

Q1. What is ‘bread’ in French?
  • le pain
  • le gâteau
  • la tarte
  • le biscuit

Answer: le pain

Q2. What is ‘cheese’ in French?
  • le beurre
  • la crème
  • le fromage
  • le yaourt

Answer: le fromage

Q3. What is ‘apple’ in French?
  • la poire
  • la pomme
  • la pêche
  • la prune

Answer: la pomme

Q4. What is ‘milk’ in French?
  • le jus
  • l’eau
  • le lait
  • le vin

Answer: le lait

Q5. What is ‘chicken’ in French?
  • le bœuf
  • le porc
  • le poulet
  • l’agneau

Answer: le poulet

Q6. What is ‘rice’ in French?
  • le blé
  • le riz
  • les pâtes
  • le maïs

Answer: le riz

Q7. What is ‘egg’ in French?
  • le lait
  • le beurre
  • l’œuf
  • la farine

Answer: l’œuf

Q8. What is ‘strawberry’ in French?
  • la framboise
  • la fraise
  • la cerise
  • la myrtille

Answer: la fraise

Q9. What is ‘carrot’ in French?
  • la tomate
  • la carotte
  • le poivron
  • l’oignon

Answer: la carotte

Q10. What is ‘butter’ in French?
  • la crème
  • le fromage
  • le beurre
  • l’huile

Answer: le beurre

Q11. What is ‘cake’ in French?
  • la tarte
  • le biscuit
  • le gâteau
  • la crêpe

Answer: le gâteau

Q12. What is ‘soup’ in French?
  • la salade
  • la soupe
  • le ragoût
  • la sauce

Answer: la soupe

Q13. What is ‘grape’ in French?
  • la cerise
  • la fraise
  • le raisin
  • la prune

Answer: le raisin

Q14. What is ‘fish’ (as food) in French?
  • la viande
  • le poisson
  • le poulet
  • le jambon

Answer: le poisson

Q15. What is ‘ice cream’ in French?
  • le sorbet
  • la crème
  • le chocolat
  • la glace

Answer: la glace

Loading interactive experience…